Vi har jobbat mycket med ambassaden de senaste åren. Vårt första projekt var The Sweden in China Map, en webbsida integrerad med Google- och Baidu-kartor. Numera har Handelskammaren i Kina tagit över projektet och driver webbsidan. Projektet handlade om att visa representation av svenska företag i Kina samt samarbeten mellan länderna på olika nivåer i samhället.

Vi har också gjort många projekt inom grafisk design.

Ett var för att fira 65 år av diplomatiska relationer mellan Sverige och Kina. Ambassaden arrangerade en tävling där allmänheten kunde skicka in sina ideér och bidrag. Utifrån detta skapade vi sedan en professionell logotyp, samt en grafisk profil för att sammanfatta hur logotypen, typsnitt och färger skulle användas inför eventet.

Ambassaden utfärdar visum i sju olika kategorier på engelska och kinesiska. När de skulle göra nya broschyrer för dessa, så kontaktade de oss igen. När vi designade broschyrerna så använde vi oss mycket av stora bilder som visade svensk kultur, natur och livsstil. Detta ihop med minimalistisk design gav ett seriöst men ändå inspirerande intryck av de åttasidiga trycksakerna.

Andra projekt inkluderar design av rollups, t-shirts och ytterligare logotyper.